Novosti

Vrhunski IPL uređaj

8 lakih koraka do provjereno vrhunskog IPL uređaja

Želite za sebe i svoje klijente samo najbolje. Dugoročno gledano,

svako ulaganje u povjerenje klijenata višestruko će se vratiti. Istraživanja najvećih svjetskih poslovnih instituta pokazuju da je za lojalnost najvažnije ispuniti očekivanje klijenta kvalitetom proizvoda, dati klijentu razlog za ponovno korištenje usluge ili proizvoda, pružiti kvalitetnu korisničku podršku i uključiti klijenta u svoje promotivne aktivnosti tako da vlastitim pozitivnim iskustvom privuče nove korisnike.

Sve ovo moguće je jedino iskrenim pristupom kakvo nam danas omogućuju jedino vrhunski, provjereni i potpuno sigurni uređaji. Govorimo li o IPL tehnologiji i uređajima, onda govorimo o uređajima proizvedenim u Europi USA.

IPL tehnologija poznata je na našim prostorima niz godina. Unatoč tome, trgovci, operateri, a naročito krajnji korisnici usluga IPL fotoepilacije ne raspolažu dovoljnom količinom informacija što često dovodi do različitih zabluda i zavaravanja od strane spretnih „trgovaca“. Krajnji rezultat toga je veliki broj nezadovoljnih klijenata koji su izgubili povjerenje u IPL tehnologiju.

Zbog toga, ključno je naglasiti da IPL tehnologija itekako funkcionira vrhunski, samo pod uvjetom da se za tretmane koriste vrhunski uređaji. Baš kao i u svakoj drugoj tehnologiji, baš kao i u svakom drugom području života.

Kako onda prepoznati i odabrati vrhunski uređaj?

Živimo u vremenima kad je lakše nego ikada biti informiran, a još lakše dezinformiran. Uz naših nekoliko savjeta budite informirani točno i istinito, a za svoje klijente izaberite samo uređaje vrhunske tehnologije čime ćete steći, opravdati i zadržati njihovo povjerenje.

1. IPL uređaj mora biti proizveden u Europi ili Americi. To znači da svi dijelovi od kojih se sastoji uređaj moraju biti proizvedeni u EU ili USA, te da uređaj mora biti sastavljen u EU ili USA. Naime, realnost je često takva da se dijelovi uređaja proizvode u kineskim pogonima, iz Kine se transportiraju u Europu i USA, a tamo sastavljaju u cjeloviti uređaj. Netko će tvrditi da je to europski uređaj, no činjenica je da se radi o 99% kineskom uređaju koji je samo sklopljen na europskom tlu. Europski standardi proizvodnje među najvišima su na svijetu i tu nema mjesta kompromisima i prevarama. Porijeklo uređaja jamči kvalitetu uređaja zbog toga što su regulative za proizvodnju puno zahtjevnije u EU i USA nego u Kini. Tek kad su sve komponente uređaja proizvedene u EU možemo govoriti o uređaju i kvaliteti Made in Europe ili Europska Kvaliteta.

2. Inzistirajte na informaciji koje sve certifikate ima uređaj koji kupujete. Potražite na uređaju EC Medical potvrdu te točan i jasno istaknut naziv i certifikat proizvođača. Saznajte na kojem su institutu provedena klinička ispitivanja na vašem uređaju. Pitajte ime i web stranicu instituta. Vjerujte svojim očima i provjerite stvarnu učinkovitost uređaja. Zamolite demonstratora za probni 1 tretman: kako izgleda npr. pazuh koji je tretiran vrhunskom IPL tehnologijom, a kako onaj koji nije, vidi li se razlika?

3. Stroge EC Med propise i laboratorijska testiranja mogu zadovoljiti jedino vrhunske komponente. Provjerite kako je dizajniran aplikator, je li jedinstven ili je već viđen? Testirajte propušta li filter okomito svjetlo ili ne? Pripazite, jer nekvalitetni kineski uređaji imaju tzv. dikroični višebojni filter koji ne propušta čistu bijelu vidljivu svjetlost čime je tretman opasan po klijenta.Uvjerite se da uređaj ima vodeno hlađenje jer je zračno hlađenje nedovoljno učinkovito i također predstavlja opasnost za klijente. Provjerite dostupnost rezervnih dijelova – mogu li se nabaviti, po kojoj cijeni i u kojem roku?

4. Tražite potpuni Customer support. Trening i obuka moraju biti vrhunski odrađeni te sadržavati i teoriju i praksu. Provjerite može li vam trgovac osigurati da posjetite skladište uređaja i proizvodni pogon uređaja kojeg kupujete. Ne možete li posjetiti skladište i tvornicu, zaboravite na takav uređaj.

5. Inzistirajte na garanciji koja mora biti minimalno 24 mjeseca i pokrivati područje cijele Europe.

6. Provjerite koliko dugo proizvođač postoji i nudi svoje uređaje na tržištu. Projektiranje vrhunskih IPL uređaja zahtijeva stručnost, znanje i iskustvo za što je potrebno tehničko i medicinsko iskustvo.

7. Tražite i proučite web stranicu proizvođača (ne trgovca!!!) uređaja. Sve je više kineskih uređaja na našem tržištu. Cijenom su nevjerojatno pristupačni i zbog toga se mnogi operateri samostalno upuštaju u avanturu kupovine takvih uređaja na alibaba.com ili made-in-china.com. Na tržištu su sve više prisutni i dileri koji prodaju isključivo kineske uređaje. Međutim, ogromne su razlike između vrhunskih uređaja i jeftinih kineskih uređaja. Ne nasjedajte na priču kako je kineska radna snaga jeftina pa je zato i cijena uređaja niža. Nemoguće je imati uređaj vrhunske kvalitete po ekstremno niskoj cijeni. Tretman IPL tehnologije nikako ne može koštati kao i depilacija voskom.

8. Vrhunske brendirane uređaje vrlo lako možete pronaći na internetu i provjeriti koji ga saloni koriste diljem svijeta. No name uređaje nećete pronaći. Ako niste sigurni da li je uređaj Kineski, posjetite kineske portale, te pokušajte pronaći sličan ili isti uređaj.